Selkäviikon ohjelma

6.10.2021POHJOIS-KARJALAN SELKÄYHDISTYS RY:N SELKÄVIIKON OHJELMA Selkäviikon tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Ma 11.10.2021 klo 14.00 – 17.00 

Non-stop-iltapäivä Karelia Ammattikorkeakoulun oppimis- ja palveluympäristö TARMOssa. Ohjelmassa kuntosaliopastusta, saliin tutustumista kuntosalilla ja terveysmittauksia (puristusvoiman, verenpaineen ja verensokerin mittaukset). Opastus sisääntulo-aulasta.

Paikka: Karelia-ammatikorkeakoulu, Tarmon tupa E, Tikkarinne 9, E-talo, Joensuu.Ti 12.10.2021 klo 17.30

Asiantuntijaluento aiheena selkäkivun kirurginen hoito ja jälkikuntoutus. Luennoitsijana ja asiantuntijana selkäkirurgi Jarkko Halme Kuopion Yliopistollisen sairaalan rankakeskuksesta.

Paikka: Itä-Suomen Yliopisto, Yliopistonkatu 2, Joensuu, B-sisäänkäynti, Auroran auditorio. Yhteistyössä mukana Pohjois-Karjalan Luustoyhdistys. Aulatilassa Selkä- ja Luustoyhdistyksen esittelyä ennen luennon alkua.Ke 13.10.2021 klo 17.00-19.00

Terve askel-ilta aiheena jalkojen terveys - edellytys koko kehon liikkuvuudelle. Ohjelmaosuus sisältää esityksen Terveistä ja hyvinvoivista jaloista ja jalkavaivojen ennaltaehkäisystä. Miten säilyttää toimivat jalat myös ikävuosien lisääntyessä. Asiantuntijana ortopediteknikko Tommi Haapalainen Tampereen Ortopeditekniikka Oy:stä.

Paikka: Itä-Suomen liikuntaopiston (ISLO) toisen kerroksen luokkatilat 1 ja 2, Länsikatu 15, Tiedepuisto, Joensuu.LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!